מדברים על מסחר באמזון

מכירות בוולמארט Marketplace: השוק השני בגודלו בארה"ב

אצוות אמזוס

מכירות בוולמארט Marketplace: השוק השני בגודלו בארה"ב

כשמדברים על מכירה אונליין בארה”ב, כולם חושבים אמזון. אבל Walmart Marketplace הוא השוק השני בגודלו במדינה, וגדל במהירות. עבור מוכרים ישראליים זו הזדמנות ממשית: פחות רוויה תחרותית מאמזון, קהל נאמן ענק, ושיעורי המרה שלעיתים גבוהים יותר. מהניסיון שלנו, מי שכבר מבוסס באמזון יכול להרחיב לוולמארט בהשקעה יחסית קטנה ולהגדיל מחזור.

למה למכור בוולמארט

  • תחרות נמוכה יותר: פחות מוכרים מאשר באמזון, מה שמקל להיבלט
  • שיעור המרה גבוה: קהל Walmart מגיע ממותג פיזי מוכר ואמין
  • סינרגיה עם החנויות הפיזיות: אלפי סניפים פיזיים תומכים בחוויית אומניצ’אנל (איסוף עצמי, החזרות בחנות)
  • פחות עמלות נסתרות: מבנה עמלות תחרותי, בלי דמי מנוי חודשי

תנאי קבלה — לא כל אחד מתקבל

בשונה מאמזון, Walmart Marketplace הוא סלקטיבי יותר. הפלטפורמה מעדיפה מוכרים עם:

  • היסטוריית מכירות מוכחת (למשל בפלטפורמות אחרות)
  • קטלוג מוצרים איכותי ותחרותי במחיר
  • יכולת עמידה בסטנדרטי שירות ומשלוח מהירים

זה חסם כניסה, אבל גם יתרון: פחות מתחרים בפנים.

Walmart Fulfillment Services (WFS)

בדומה ל-FBA של אמזון, WFS מאפשר לאחסן מלאי במחסני וולמארט, כשוולמארט אורזת, שולחת ומטפלת בשירות הלקוחות וההחזרות. זה מזכה את המוצרים בתג משלוח מהיר (בדומה ל-Prime), שמשפר נראות והמרה.

איך אנחנו מקימים ומנהלים חשבון Walmart

  1. הגשת בקשה ואישור — כולל הצגת היסטוריית מכירות והתאמת הקטלוג
  2. הקמת listings מותאמים לסטנדרטים של וולמארט
  3. חיבור WFS או משלוח עצמי בהתאם לאסטרטגיה
  4. תמחור ופרסום — Walmart Sponsored Search להגברת נראות
  5. ניהול שוטף של מלאי, מחירים ומדדי ביצוע

חלק מתמונה אומניצ’אנל רחבה

וולמארט לא אמור להחליף את אמזון — הוא ערוץ נוסף. המהלך החכם ב-2026 הוא לנהל את אותו קטלוג בכמה זירות במקביל — אמזון, וולמארט, TikTok Shop וחנות עצמאית — ולפזר סיכון תוך הרחבת החשיפה.

שאלות ותשובות

אני חדש לגמרי במכירה אונליין — אפשר להתחיל מוולמארט? זה אפשרי אבל מאתגר, כי וולמארט מעדיפה מוכרים עם היסטוריה. לרוב עדיף לבסס נוכחות באמזון ואז להרחיב.

צריך חברה אמריקאית? במקרים רבים כן, או לפחות מבנה שמאפשר קבלת תשלומים וניהול מס בארה”ב. נעזור לכם לבחון את המסלול הנכון.

רוצים להיכנס לוולמארט?

נלווה אתכם מהגשת הבקשה ועד הניהול השוטף. צרו קשר: 03-564-2244, או במייל [email protected].

רוצים למכור באמזון בלי כאב ראש?

אמזוס מנהלת לכם את החנות מקצה לקצה — דברו איתנו לייעוץ ללא התחייבות.

צרו קשר